Velkommen till oss! 
Klinikken i Harstadbotn blev grunlagd av veterinær George Sjökvist sommeren 2021.
 George kom opprinnelig fra Sverige men etter å ha jobbet på ulike klinikker i  Nord-Norge slog han seg ned i Harstad sammen med konen sin Buppha. 
George var en høyt verdsatt dyrlege, mange dyreiere beskriver han som en dyrlege som lyttet, såg på casus med nye øyner og var utrolig snill med dyrene.
Sommeren 2022 gikk han bort etter en kort tid med akutt sykdom. 
Nå fortsetter vi bedriften i hans ånd. Hjertelig velkommen til oss!

Vi er lokalisert i Harstad Marina i lokaler på Skoleveien 2B 9406 Harstad. Vi er en liten personalstab på 4 fast ansatte, Buppha, Hanna, Hector, Mali og en assistent Marielle på deltid. Vi ønsker att dere som  eiere føler dere godt ivaretatt og får en trygg behandling av dyrene deres. Her møter du alltid det samme personalet og samme dyrlege. Vår ene dyrlege snakker engelsk, det finns muligheter at få oversettelse ved konsultasjon hvis det er behov.
 Vi har det aller meste av utstyret vi trenger for å gjøre gode undersøkelser. Visste du at vi kanskje også har Nord-Norges best utstyrte klinikk for rehabilitering/fysioterpi? 

Rehabilitering 

Rehabilitering. 
Rehabilitering er ofte aktuelt etter en skade og etter kirurgi for å bygge opp struktur og muskulatur for å kunne gå tilbake til ett normalt aktivitetsnivå. Nesten alle dyr kan ha godt av fysioterapi, derfor er denne kundegruppen stor; Alt ifra valper med skjelettdeformaliteter, den friske sports-hunden til den eldre hunden med atrose! 
Her har vi vanntredmølle, laser, TENS og komplett ballpark til fysikaliske øvelser. Vi jobber med massasje, passive bevegelser og øvelser for at oppnå
 gode resultater. 

Hos oss møter dere Hanna som har en spesialisering på rehabilitering  fra University of Tennessee, dette innebærer att hun har en evidensbasert utdannelse på dyr.  Ved første besøk går vi igjennom dyret ditt, og setter opp mål og jobber mot dem. 
Dyreier får ofte øvelser å jobbe med hjemme mellom trening å behandling her på klinikken. For å nå gode resultater er rehab ett godt samarbeid mellom terapeut, dyrlege od dyreier. 

Kirurgi

Hector er spesiellt intressert i kirurgi og kan gjøre det meste av bløtvevs kirurgi. Han utfører også tanntrekk og har en mastergrad i ortopedi via Universitetet i Madrid.

Vi utfører rutiningrepp som kastrering, fjerne kuler- til akutt kirurgi som livmorbetennelse, magomvridning,  fremmed legme fra mag og tarm. Vi gjør det meste av ortopedi, enkle-kompliserte frakturer, luksasjoner av ledd, skader på korsbånd, korrigering av patella luksasjon- Sulcus plastik + tibial transposisjon og patella groove replacement.